On- en offshore industrie

Klip stelt zich als dienstverlener al jarenlang flexibel op voor klanten in uiteenlopende branches en industrieën. Één daarvan is de onshore- en offshore industrie. Of u nu olie wint op zee of juist inzet op windenergie, kraanschepen, pijpenleggers of duikondersteuning, Klip staat voor u klaar! We vertellen u dan ook graag meer over onze dienstverlening binnen de on- en offshore industrie, dus lees vooral verder.

Hoe Klip zich onderscheidt 

Betrouwbaarheid en flexibiliteit behoren tot de kernwaarden van Klip. We stellen ons op als partner waarop u kunt rekenen. Dit is zeker in de on- en offshore industrie een belangrijk aspect dat dan ook zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. Daarnaast staan we direct voor u klaar als u ons nodig heeft! We spreken u graag indien we u van dienst kunnen zijn, dus neem gerust contact met ons op. 

Jarenlange ervaring 

Al vanaf 1947 is Klip leverancier van modules en skidsprocess equipment en industriële leidinginstallaties om er een aantal te noemen. Door deze ruime ervaring hebben we de ontwikkelingen en uitdagingen binnen de on- en offshore industrie van dichtbij meegemaakt en weten we via onze klanten wat er speelt. Dit maakt het mogelijk om een stapje extra te zetten in onze dienstverlening voor onze klanten in deze branche.

Alle belangrijke diensten onder één dak 

Het grootste voordeel van onze dienstverlening is het feit dat deze een zeer compleet pakket aan diensten bevat. Deze hebben we hieronder voor u op een rij gezet om u er een goed beeld van te kunnen geven.

  • Contracting: Als industriële contractor zijn we één van de drijvende krachten in de markt. Met ruime ervaring als EPC contractor pakken we iedere contracting klus met passie en kunde op. Van nieuwbouw tot levering en installatie, op Klip kunt u bouwen.  
  • Piping: Van process piping tot utility piping, Klip kent het belang van kwalitatief hoogwaardige piping en piping installaties. Hierbij bouwen wij volgens de geldende normen zoals de DIN en ANSI norm, waardoor u zekerheid en betrouwbaarheid altijd kunt verwachten.  
  • Engineering: Opnieuw is Klip binnen deze dienst zeer breed inzetbaar. Van opstellingstekeningen op basis van P&ID tot fabricagetekeningen voor de productie en van sterkteberekeningen tot CE markeringen en Isometrische tekeningen, Klip voert uw engineering vraagstukken graag uit. 
  • Reparaties, onderhoud en stops: Continuïteit en betrouwbaarheid is van immens belang binnen de on- en offshore industrie. Klip voert kundig en vlot eventuele reparaties, onderhoud en stops uit zodat uw processen altijd door blijven lopen. 
  • Montage: Heeft u een uitdaging op het gebied van montage? De professionals van Klip staan u graag bij met raad en daad.  
  • Apparatenbouw en skids: Heeft u een specifiek apparaat nodig, of een andere installatie die eventueel wordt gemonteerd op een skid? Apparatenbouw en skidbouw behoren tot de kernwerkzaamheden die we bij Klip uitvoeren, waardoor u kunt vertrouwen op een uitstekend resultaat.  
  • Laswerk: Ook voor een uitdaging op het gebied van laswerk is Klip de partner waarop u kunt rekenen. Zo zijn onze lasspecialisten in staat om te werken met diverse materialen waaronder ook bijvoorbeeld Duplex, Cunifer en Titaan. 

Maatwerk nodig?

We gaan graag het gesprek met u aan om te bekijken op wat voor gebied wij u kunnen helpen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.