Industriële contractor

Klip is een breed inzetbare industriële contractor. We zijn met trots een professionele, hardwerkende en drijvende kracht in de markt. Als EPC contractor (Engineering, Procurement en Construction) heeft Klip reeds jarenlange ervaring opgedaan. Die wordt ingezet om te zorgen dat projecten op tijd, met de gewenste kwaliteit en met efficiëntie worden uitgevoerd. Industrial contracting is voor uw bedrijf een gewichtig onderwerp. U rekent er op dat de partij die u kiest betrouwbaar en zorgvuldig te werk gaat. We vertellen u daarom graag meer over hoe Klip zich hierin opstelt.

Nieuwbouw, leveren en installeren  

Van nieuw leidingwerk tot proces apparatuur, Klip kan dit volledig voor u uit handen nemen. 

Het is mogelijk om nieuwbouw te ontwikkelen, te leveren en bij u te installeren, of een combinatie hiervan. Naar gelang uw behoefte is bijvoorbeeld alleen installatie ook een optie.  

Onze ervaren medewerkers kijken altijd naar de efficiëntie voor u als klant en houden daarbij de doorlooptijd zo kort mogelijk zodat u zich kunt focussen op uw kernprocessen. Door deze aanpak is het mogelijk om uw manier van werken zo min mogelijk te beïnvloeden en, indien dit onvermijdelijk is, zo kort mogelijk te stoppen.  

Zo bouwen we bijvoorbeeld compleet leidingwerk en piping, proces equipment en zelfs volledige skidsMaatwerk en aandacht zijn daarbij sleutelwoorden. Door onze ervaring met contracting kunt u er op vertrouwen dat het resultaat betrouwbaar en volledig functioneel wordt opgeleverd en geïnstalleerd. 

Industriële service 

Bij vele klanten in geheel Nederland zorgen we met passie en aandacht voor geborgenheid. Dit houdt in dat we niet alleen klaar staan voor nieuwe projecten maar ook na oplevering graag aanblijven als servicepartner. Onze professionals zijn breed inzetbaar en leveren kwalitatief hoogwaardig vakwerk op locatie. Zij kennen de complexiteit van productieprocessen en de besturingsinstallaties die daarbij worden toegepast. 

Zowel preventief als correctief onderhoud 

Voorkomen is vaak beter dan genezen en zodoende voeren we graag industrieel preventief onderhoud uit aan uw installaties en apparatuur. De vakmensen van Klip zorgen er voor dat u kunt vertrouwen op de uitgevoerde werkzaamheden en dat uw apparatuur weer een lange tijd mee gaat.  

Daarnaast is het mogelijk om industrieel correctief onderhoud uit te voeren. Vanuit onze kennis van industrial contracting zorgen we voor een gedegen, secure en vlotte uitvoering van uw correctieve industriële onderhoud. De processen lopen vervolgens weer volledig naar wens zodat u zo min mogelijk kostbare tijd verliest vanwege het correctieve onderhoud. 

Turnaroundsstops en shutdowns 

Uw geplande shutdowns & turnarounds zijn een belangrijk moment. Klip kent het gewicht van deze situaties en staat u bij in de voorbereiding, uitvoering en nazorg van deze onderhoudsmomenten. Zo haalt u het maximale uit iedere onderhoudsstop terwijl de benodigde tijd daarvoor juist wordt verkort. Dit levert u op twee manieren kostbare productietijd op. Ten eerste zorgt de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden er voor dat uw installatie optimaal blijft werken en ten tweede verliest u minder tijd aan het onderhoud door onze bewuste en planmatige aanpak. 

Onze 24 uurs industrial contracting service 

Klip is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om de beste industrial contracting service te verlenen. Ons incident management team staat bekend om haar reactiesnelheid en daadkracht. U kunt er dan ook op rekenen dat de incidentenservice van Klip om drie uur ’s nachts net zo kwalitatief en effectief is als om drie uur ’s middags. 

De professionals van Klip 

We streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dat maken we waar door te beginnen bij al onze medewerkers. Zo zijn onze lassers bijvoorbeeld gekwalificeerd om niet alleen met de meest gangbare materialen te werken, maar ook met materialen zoals Titaan, Duplex en Cunifer. Onze medewerkers delen hun kennis met elkaar en spijkeren zichzelf bij door middel van cursussen en certificeringen. Zo geven onze medewerkers, de drijvende krachten van Klip, betekenis aan professionaliteit. 

Onze projectmanagement teams 

Om de kwaliteit te waarborgen bestaan onze projectmanagement teams uit ervaren professionals. Zij werken samen met elkaar en met onze klanten om de onderlinge expertise te versterken. Dat zorgt er voor dat de functionele kwaliteiten van de teams extra naar voren komen. Deze teams bestaan onder meer uit engineers, calculators, werkvoorbereiders, planners, kwaliteit- en veiligheidsdeskundigen, las ingenieurs, lasspecialisten en inkopers. Gezamenlijk bekijken zij de aanpak van een project vanuit alle mogelijke hoeken met de benodigde kennis en ervaring als industriële contractor. 

Onze vakmensen 

Onze ervaren en gemotiveerde vakmensen waaronder projectleiders maar ook uitvoerders, pijpfitters, lassers en monteurs kennen de kneepjes van het vak. Zij zijn het gewend om mee te denken op de werkvloer om het werk snel en doeltreffend uit te voeren. Wij geloven in de kwaliteiten van ieder individu en in het feit dat samenwerken deze kwaliteiten versterkt. Vanuit die gedachte is onze werkwijze opgebouwd en zodoende zijn we in staat om projecten naar een hoger niveau te tillen.

Een gedegen industrieel onderhoudsbedrijf

Bent u bijvoorbeeld maintenance engineer of project engineer en zoekt u naar een volwaardige industriële contractor met betrekking tot industrial contracting voor uw bedrijf? We gaan graag met u in gesprek en zorgen er voor dat u altijd kunt rekenen op een vast aanspreekpunt. Zo zijn we daarnaast zeer ervaren op het gebied van Proces Equipment, Leidingwerk, Contracting, skids en skidbouw.