Skids – Skidbouw

Skidbouw specialist nodig? Bij het bouwen van skids en modules komen diverse vakgebieden bijeen. De kracht van Klip is dat alle deelgebieden van de skidbouw en modulebouw al jarenlang volwaardige activiteiten zijn. De stap naar het maken  van skids en modules was daarom een logische en zoals inmiddels is gebleken een uitermate succesvolle stap.

Bij het maken van skids en modules is er sprake van een nauwe samenwerking tussen engineering, kwaliteitsdienst, project management, inkoop, planning en projectmanagement prefabricage van leidingwerk, frame en proces equipment. Maar ook van belangrijke en complexe interacties tussen klant, toeleveranciers en keuringsinstanties. Daarnaast zijn we ook breed inzetbaar industrial contractor.

In de achterliggende jaren hebben we bewezen dat we dit complexe samenspel – wat het bouwen van skids en modules is – goed onder de knie hebben gekregen.

Leveren binnen de afgesproken levertijd en voldoen aan  de hoogste eisen, dat is waar we voor staan bij Klip.

Bij het bouwen van skids en modules is klantgerichtheid en flexibiliteit erg belangrijk gebleken. Graag gaan we met u het gesprek aan om te zien hoe we uw wensen en eisen kunnen vertalen naar een praktische samenwerking.

Benieuw hoe we u kunnen helpen? Neem vrijblijvend per e-mail of telefonisch contact (0180-452188) met ons op.