Veiligheid & Kwaliteit

Al tientallen jaren wordt door Klip veilig werken en het leveren van de best mogelijke kwaliteit beschouwd als essentieel. Bewustheid van het belang van veiligheid en kwaliteit is iets waarvan alle nivo’s van de organisatie zijn doordrongen.

Dit heeft het mogelijk gemaakt dat Klip B.V. is gegroeid tot de organisatie die het nu is, een organisatie waar klanten zich thuis voelen en waar ze terug blijven komen, sommige al meer dan 30 jaar. Ons systeem van checks, test en supervisie geeft u de garantie dat alle producten en diensten worden geleverd volgens de afgesproken specificaties en constructie standaarden.

Klip is gecertificeerd in overeenstemming met de Veiligheid Checklist voor Aannemers (VCA**), NEN-EN-ISO 9001 norm. Ook beschikken we over het ASME U-stamp certificaat versie VIII division I en voldoen we aan de normen voor met stoom werkende apparatuur.

Leidingwerk en apparaten worden ontworpen en gefabriceerd in overeenstemming met de Europese Pressure Equipment Directive (PED) en voldoet aan de voorschriften die gelden voor Toestellen Werkend onder Druk (Stoomwezen / Lloyds).

Bekijk hier onze certificeringen.