Vacatures Leerling Pijpenbewerker/Pijpfitter

Heb jij je VMBO afgerond of heb je het voornemen hier mee te starten? Wij zoeken een leerling pijpfitter die wilt werken én leren via een BBL (werken-leren) opleiding. We nemen je mee in de wereld van industriële pijpleidingen en leren je de fijne kneepjes van het pijpfitter vak. Wij betalen de volledige opleiding!

Je brengt de geleerde vaardigheden direct in praktijk bij onze productielocatie in Lekkerkerk of één van onze klanten in de Botlek. Wil je starten met een mbo-opleiding tot pijpfitter én graag werken? Dan is de bbl-opleiding voor leerling pijpfitter bij Klip de juiste keuze.

Jouw profiel

Je toont een positieve instelling, flexibiliteit en leergierige houding. Met technische ervaring scoor je pluspunten.

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 100 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise én willen altijd verder leren. Onze professionele bedrijfscultuur kenmerkt zich door de prettige en informele werksfeer. Bij Klip dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

Natuurlijk krijg je een reiskosten vergoeding, goede pensioenregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.