Vacature Pijpfitter (niveau 1 t/m 3)

Wij zoeken een pijpfitter niveau 1 t/m 3 voor het fabriceren en/of monteren van pijpleidingen op locatie bij onze klanten. Je werkt zowel bij onze (petro)chemische klanten op locatie als in onze productielocatie in Lekkerkerk. Wij staan daarin voor kwaliteit! Als pijpfitter is het dus belangrijk dat je netjes te werk gaat.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, lassen en repareren van verschillende soorten pijpen, pijpleidingen en leidingsystemen, nieuwbouw en reparatie van alle voorkomende pijpleidingsystemen. Je werkt vaak op locatie bij onze klanten in de Randstad. Doordat we met een kleine multidisciplinaire teams werken krijg je als pijpfitter een breed takenpakket.

Jouw profiel

Klip is een familiebedrijf met een echt aanpakkerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Uiteraard zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn binnen de functie:

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving met een team vol ambitieuze collega’s. Bij Klip verstaan we ons vak. Iedereen werkt samen aan een oplossing voor de klant. Je krijgt hierbij vrijheid om te doen waar je goed in bent. Je bent geen nummer die productie draait. Je bent een belangrijk onderdeel van ons succes. Bij Klip heerst er een uitstekende werksfeer en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden: