Vacature Meewerkend Voorman

Wij zoeken een ervaren meewerkend voorman die sturing geeft aan het fabriceren en/of monteren van pijpleidingen op locatie bij onze klanten. Je werkt zowel bij onze (petro)chemische klanten als in onze productielocatie in Lekkerkerk. Met jouw nauwkeurige werkhouding waarborg je de kwaliteit, veiligheid en levertijd van onze producten.

Functie

Als meewerkend voorman zorg je voor het fabriceren, monteren, of onderhouden van pijpleidingen. Door het (mede) aansturen van pijpfitters en lassers in uitvoering draag je bij aan het productieproces en de veiligheid op de werkvloer. Je werkt vaak op locatie bij onze klanten in met name de Randstad.

Jouw profiel

Je toont verantwoordelijkheid, flexibiliteit en oog voor detail. Met een leidinggevende capaciteiten en het spreken van de Engelse taal scoor je pluspunten.

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 100 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise én willen altijd verder leren. Onze professionele bedrijfscultuur kenmerkt zich door de prettige en informele werksfeer. Bij Klip dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

Natuurlijk krijg je een reiskosten vergoeding, goede pensioenregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.