PROCESS EQUIPMENT: GEEN ZEE GAAT TE HOOG

Process equipment is op te vatten als een veelkoppig monster. Drukvaten, reactors, warmtewisselaars, autclaven, kolommen, tanks en internals: alles moet onder alle omstandigheden veilig met elkaar samenwerken.

Die samenwerking kent twee belangrijke pijlers. De eerste ligt in de engineeringfase. Zonder een goed ontwerp werkt een installatie niet volgens de wenselijke combinatie effectief en kosteneffectief. Process equipment moet na de ontwerpfase echter ook gewoon volgens verwachting functioneren. Het komt dan op verantwoorde fabricage aan.

In feite is er nog een derde component: contracting. ofwel het onderhoud en de revisie van process equipment.

Op alle drie vlakken is Klip BV actief. Zodoende heeft het bedrijf een brede expertise opgebouwd, ook al omdat de contractor bij process equipment sterk wil uitgaan van maatwerk. Daarbij maakt het niet uit of het om kleine of grote series gaat, om kleine of grote apparaten.

Process equipment hoeft niet alleen een kwestie van ontwerpen en fabriceren te zijn. Als u uw installatie wilt reviseren of opnieuw wilt uitlijnen, dan willen wij als contractor ook graag onze contractingkant laten zien. Om u te overtuigen dat wij eveneens de certificering van uw process equipment kunnen garanderen, is een bezoek aan onze website een overweging waard.