Procesindustrie services

Voor uiteenlopende diensten binnen de procesindustrie is Klip B.V. al jarenlang een vertrouwde keuze voor veel van onze klanten. Of u nu gebruik maakt van chemische-, biochemische-, mechanische- of fysische processen, Klip staat u bij en stelt zich op als een dienstverlenende partner waar u op kunt rekenen. Zo bieden we kennis van zaken waarmee we u snel kunnen helpen en ervoor zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening binnen de procesindustrie, dus lees vooral verder! 

Onze beloftes

Onze kernwaarden kunnen we door middel van drie punten omschrijven.

  1. Flexibiliteit
  2. Betrouwbaarheid
  3. Kwaliteit

Dit zijn enkele van de punten waar we bij Klip de nadruk op leggen. Om de alles-in-één oplossing te bieden voor uiteenlopende industriële klanten zijn deze drie zaken van cruciaal belang. We hebben deze eigen gemaakt en dragen dit uit bij onze dienstverlening. Of het nu om een kleine onderhoudsklus of een groot project gaat, u kunt altijd op ons rekenen. 

Process equipment en apparatenbouw 

Bij Klip zijn we bekend met alle gangbare ontwerpcodes. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ASME-U Stamp, Norsok en EN-13445. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de specifieke eisen en wensen die voor uw situatie van toepassing zijn. Onze engineers verwerken die tot een gedegen product dat perfect aansluit op uw behoeftes, waarna we dit uiteraard voor u ontwikkelen en leveren. Van tanks en industriële kolommen tot drukvaten en warmtewisselaars, we kunnen u in vrijwel alle soorten process equipment voorzien. 

Diensten binnen de procesindustrie

Voor al uw wensen met betrekking tot process equipment staan we klaar, maar ook de meeste andere diensten die u wellicht af zou willen nemen vindt u bij Klip onder één dak. Hieronder is een greep uit de mogelijkheden weergegeven.  

  • Piping: Met expertise op het gebied van piping kunt u ervan op aan dat ook de spreekwoordelijke slagaders van uw processen van goede kwaliteit zijn. Desgewenst kan Klip kleine piping uitdagen voor u oppakken of zelfs volledig nieuwe piping voor uw systeem aanleggen. 
  • Montage: We zijn graag de partij die u zo breed mogelijk ontzorgt, zodat u alles kunt onderbrengen en bespreken bij een enkele contactpersoon. Derhalve is ook de montage van nieuwe of gereviseerde apparaten, equipment en andere onderdelen van uw proces iets dat we graag voor u oppakken.  
  • Reparaties, onderhoud en stops: Klip begrijpt als geen ander hoe belangrijk de continuïteit is binnen de procesindustrie. We beschikken over een onderhouds- en serviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat om snel te handelen. U kunt dus altijd rekenen op ondersteuning, ongeacht het tijdstip!

  • Contracting: Ook voor dienstverlening met betrekking tot contracting kunt u bij Klip terecht. We gaan graag voor u aan de slag om uw contracting klus binnen de procesindustrie tot een succesvol einde te brengen!

We gaan graag voor u aan de slag!

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden binnen onze dienstverlening voor de procesindustrie? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden dan met plezier al uw vragen over de mogelijkheden van onze dienstverlening binnen allerlei verschillende markten.