Energie & Milieu sector

De sector energie & milieu is constant in beweging. Waar de energietransitie steeds meer vaart krijg blijft de continue vraag naar energie voor zowel consumenten als bedrijven een gegeven. Om die energie te leveren zijn onze klanten binnen deze sector hard aan het werk en Klip staat hen daar graag in bij. We vertellen u dan ook graag meer over onze dienstverlening en hoe deze aansluit op de sector energie en milieu. 

Onze kracht

Bij Klip begrijpen we goed hoe belangrijk de doorloop van uw proces is. Daarom is onze flexibiliteit een speerpunt van onze dienstverlening. Wilt u ’s nachts stops uitvoeren of heeft u een urgente issue? Op ieder uur van de dag kunt u erop rekenen dat we u met raad en daad bijstaan. Onze 24 uurs service wordt door onze klanten zeer gewaardeerd en zorgt ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van onze flexibiliteit. 

De belangrijkste activiteiten onder één dak 

Onze klanten komen uit allerlei verschillende industrieën. Allen profiteren zij van vergelijkbare voordelen, namelijk  dat wij bij Klip de belangrijkste activiteiten allemaal gezamenlijk aanbiedenZo proberen we onze klanten altijd zoveel mogelijk te ontzorgen. U kunt zo uw projecten en uitdagingen bij een enkele partij neerleggen die beschikt over alle expertises die benodigd zijn. Onze activiteiten binnen de energie & milieusector vindt u hieronder: 

  • Apparatenbouw: Ongeacht met welke stoffen u werkt, we ontwerpen en ontwikkelen uw apparaten precies volgens de eisen en wensen die u hieraan stelt. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare installatie die rechtstreeks in uw systeem geplaatst kan worden, desgewenst met een skid. 
  • Piping: Niet alleen de apparaten zelf maar ook de piping moet van uitmuntende kwaliteit zijn. Hiervoor heeft Klip uiteraard de benodigde kennis en ervaring in huis. U kunt op ons rekenen voor losse delen en volledige piping systemen.   
  • Montage: Voor de installatie en montage van nieuwe of gereviseerde onderdelen hoeft u niet op zoek naar een nieuwe dienstverlener. Ons team van ervaren monteurs kan ook deze klussen en projecten volledig naar wens en op maat uitvoeren.  
  • Reparaties, onderhoud en stops: Loopt u tegen problemen aan, is er onderhoud benodigd of wenst u zo effectief mogelijk een stop uit te voeren? Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar om dergelijke uitdagingen op én aan te pakken! 
  • Contracting: Bij onze contracting diensten staan maatwerk en aandacht hoog in het vaandel. Indien u graag een samenwerking aan wilt gaan met een partij die altijd voor u klaar staat, dan stellen wij ons graag op als de proactieve partner die met u meedenkt.

Uw partner bij innovatie 

De energietransitie vraagt om innovatieve oplossingen vanuit alle hoeken. Dit betekent voor veel van onze klanten dat zij apparaten, engineering en contracting diensten van unieke aard nodig hebben. Samen met hen zoeken wij naar de perfecte oplossing en stellen we ons graag flexibel op, want dat is waar Klip voor staat. 

We staan altijd voor u klaar 

Kunnen we u helpen bij uw uitdagingen binnen energie en milieu? Neem dan contact met ons op, dan gaan we graag in gesprek.