Vacature: Vrije functie in de techniek

Wil je graag met je handen werken, maar heb je nog niet de juiste papieren? Wij zoeken een kandidaat die technische affiniteit heeft, en graag opgeleid wil worden in de praktijk. Afhankelijk van jouw capaciteiten en behoefte aan opleiding kaan het zijn dat je :

  • Gaat werken én leren via een BBL (werken-leren) opleiding.
  • Je een volledig interne opleiding krijgt in combinatie met aanvullende externe trainingen.

We nemen je in ieder geval mee in de wereld van industriële pijpleidingen en leren je de fijne kneepjes van het vak. Je brengt de geleerde vaardigheden direct in praktijk bij onze productielocatie in Lekkerkerk of één van onze klanten in de Botlek.

Jouw profiel

  • Je hebt een nog niet afgeronde “VMBO of andere” opleiding
  • Je hebt interesse in techniek
  • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je toont een positieve instelling, flexibiliteit en leergierige houding. Met technische ervaring scoor je pluspunten.

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 100 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise én willen altijd verder leren. Onze professionele bedrijfscultuur kenmerkt zich door de prettige en informele werksfeer. Bij Klip dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Volledig betaalde opleiding
  • Marktconform salaris
  • Goede en veilige werkomstandigheden
  • Leuke uitjes vanuit onze actieve personeelsvereniging

Natuurlijk krijg je een reiskosten vergoeding, goede pensioenregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.

Over Klip

Klip BV is een industrieel bedrijf uit Lekkerkerk dat gespecialiseerd is in leidingwerk voor de (petro)chemsiche industrie. Sinds 1947 hebben we ons ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Met meer dan 100 medewerkers zetten we ons 24/7 in om het leidingwerk en process equipment bij onze langdurige klantrelaties te laten werken. Op onze moderne productielocatie in Lekkerkerk worden de skids, process equipment en leidingwerk ontworpen en gefabriceerd. Bij Klip staan flexibiliteit, altijd willen leren en het nakomen van onze afspraken voorop.

Solliciteren

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt het bedrijf Klip BV je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Cor Noordegraaf via vacature@klip.nl. Uiterlijk 1 week later ontvang je een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Klip in behandeling genomen.