Vacature Vrije Functie in de Techniek

Wil je graag met je handen werken, maar heb je nog niet de juiste papieren? Wij zoeken een kandidaat die technische affiniteit heeft, en graag opgeleid wil worden in de praktijk. Afhankelijk van jouw capaciteiten en behoefte aan opleiding kan het zijn dat je :

We nemen je in ieder geval mee in de wereld van industriële pijpleidingen en leren je de fijne kneepjes van het vak. Je brengt de geleerde vaardigheden direct in praktijk bij onze productielocatie in Lekkerkerk of op locatie bij één van onze klanten zodat je op termijn kan functioneren als volwaardig lasser, fitter, engineer of monteur.

Jouw profiel

Je toont een positieve instelling, flexibiliteit en leergierige houding. Met technische ervaring scoor je pluspunten.

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 100 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise én willen altijd verder leren. Onze professionele bedrijfscultuur kenmerkt zich door de prettige en informele werksfeer. Bij Klip dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

Natuurlijk krijg je een reiskosten vergoeding, goede pensioenregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.