Vacature: 3D tekenaar

Wij zoeken een enthousiaste 3D tekenaar voor het tekenen van leidingwerk, apparaten en constructies bij onze productielocatie in Lekkerkerk. We zoeken iemand met een accurate werkinstelling die 3D tekeningen maakt voor onze collega’s in de werkplaats.

Functie

Je werk als 3D tekenaar bestaat voornamelijk uit;

Jouw profiel

Klip is een familiebedrijf met een echt aanpakkerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Uiteraard zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn binnen de functie:

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving met een team vol ambitieuze collega’s. Bij Klip verstaan we ons vak. Iedereen werkt samen aan een oplossing voor de klant. Je krijgt hierbij vrijheid om te doen waar je goed in bent. Je bent geen nummer die productie draait. Je bent een belangrijk onderdeel van ons succes. Bij Klip heerst er een uitstekende werksfeer en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding, goede pensioensregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.

Over Klip

Klip BV is een industrieel bedrijf uit Lekkerkerk dat gespecialiseerd is in leidingwerk voor de (petro) chemische industrie. Sinds 1947 hebben we ons ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Met meer dan 100 medewerkers zetten we ons 24/7 in om het leidingwerk en process equipment bij onze langdurige klantrelaties te laten werken.

Op onze moderne productielocatie in Lekkerkerk worden de skids, process equipment en leidingwerk ontworpen en gefabriceerd. Bij Klip staan flexibiliteit, altijd willen leren en het nakomen van onze afspraken voorop.

Solliciteren

Herken je jezelf inde omschrijving en spreekt de functie van 3D tekenaar je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Pim Jacobs via p.jacobs@klip.nl. Uiterlijk 1 week later ontvang je een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.