Vacature: 1e pijpfitter/meewerkend voorman in Lekkerkerk

Wij zoeken een ervaren 1e pijpfitter/meewerkend voorman die sturing geeft aan het fabriceren en/of monteren van pijpleidingen op locatie bij onze klanten. Je werkt zowel bij onze (petro)chemische klanten in de Botlek als in onze productielocatie in Lekkerkerk. Met jouw nauwkeurige werkhouding waarborg je de kwaliteit, veiligheid en levertijd van onze producten.

De functie

Als 1e pijpfitter/meewerkend voorman zorg je voor het fabriceren, monteren, of onderhouden van pijpleidingen. Door het (mede) aansturen van pijpfitters en lassers in uitvoering draag je bij aan het productieproces en de veiligheid op de werkvloer. Je werkt vaak op locatie bij onze klanten in de Randstad.

Jouw profiel

  • Je kunt zelfstandig Isometrics inmeten en schetsen
  • Je hebt ervaring met TIG lassen (GTAW)
  • Je kunt RVS, Duplex, Superduplex, Titaan en C.S. materialen verwerken
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en VCA certificaat
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je toont verantwoordelijkheid, flexibiliteit en oog voor detail. Met een leidinggevende capaciteiten en het spreken van de Engelse taal scoor je pluspunten.

Wat Klip biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 100 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise én willen altijd verder leren. Onze professionele bedrijfscultuur kenmerkt zich door de prettige en informele werksfeer. Bij Klip dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • 40 verlofdagen
  • Goede en veilige werkomstandigheden
  • Leuke uitjes vanuit onze actieve personeelsvereniging

Natuurlijk krijg je een reiskosten vergoeding, goede pensioenregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.

Over Klip

Klip BV is een industrieel bedrijf uit Lekkerkerk dat gespecialiseerd is in leidingwerk voor de (petro)chemsiche industrie. Sinds 1947 hebben we ons ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Met meer dan 100 medewerkers zetten we ons 24/7 in om het leidingwerk en process equipment bij onze langdurige klantrelaties te laten werken. Op onze moderne productielocatie in Lekkerkerk worden de skids, process equipment en leidingwerk ontworpen en gefabriceerd. Bij Klip staan flexibiliteit, altijd willen leren en het nakomen van onze afspraken voorop.

Solliciteren

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie van 1e pijpfitter/meewerkend voorman je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Cor Noordegraaf via vacature@klip.nl. Uiterlijk 1 week later ontvang je een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Klip in behandeling genomen.