Project Engineer Apparatenbouw

Wordt jij onze nieuwe Project Engineer apparatenbouw?

Bedrijfsomschrijving

Klip BV te Lekkerkerk is een innovatief bedrijf met 100 medewerkers dat zich met haar activiteiten op het gebied van piping, apparaten en skidbouw richt op de procesindustrie. Kernbegrippen in de dienstverlening zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. Het bedrijf kenmerkt zich door een prettige informele werksfeer, met een professionele bedrijfscultuur.

Functieomschrijving

Als Project Engineer Apparatenbouw ben je verantwoordelijk voor het gehele proces op het gebied van apparatenbouw. De werkzaamheden die hieronder vallen zijn o.a. calculeren, engineeren en projectmanagement. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiding, sales en kwaliteitsdienst om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Functie-eisen

In het bezit zijn van

Wat Klip jou te bieden heeft

Wij bieden een prettige werksfeer, goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Klip heeft een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken als Project Engineer Apparatenbouw? Dan kun je je sollicitatie sturen naar c.noordegraaf@klip.nl of bellen met 0180-452188.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.