Prefabricage

Eén van de belangrijke kernactiviteiten van Klip: prefabricage. Maar, wat is dat dan precies en op welke manieren kunnen wij hierin iets voor u betekenen? Dat is iets waar we graag meer over vertellen. Lees dus vooral verder en kom erachter wat onze prefab dienstverlening inhoudt.

 

De voordelen van prefab

Er zijn naast een gebrek aan ruimte natuurlijk meerdere redenen om te kiezen voor prefabricage. Hieronder hebben we dan ook enkele van de belangrijkste voordelen van deze manier van werken uitgelicht.

  • Lagere kosten

Vaak levert de manier van werken op verschillende vlakken besparingen op. Monteren kost minder tijd en nabewerkingen zijn zelden nodig. Zodoende dalen ook de kosten wanneer er voor prefabricage wordt gekozen.

  • Snelle assemblage en implementatie

Prefab oplossing kunnen, zoals al werd aangegeven, vrij snel worden geplaatst en afgemonteerd. De onderdelen zijn zoveel mogelijk compleet waardoor de montagetijd op locatie geminimaliseerd wordt. Zo hoeft bijvoorbeeld een productieproces maar kort stil te liggen!

  • Voor veel uitdagingen mogelijk

Er zijn ontzettend veel situaties en uitdagingen waarbij prefabricage een verstandige en voordelige keuze vormt, waardoor de kans groot is dat we u met deze dienst kunnen helpen.

Prefabricage voorbeelden & mogelijkheden

Wellicht vraagt u zich af in welke situaties en bij welke uitdagingen prefabricage dan precies van toepassing kan zijn. Hieronder vindt u daarom een lijstje van projecten waar wij onder anderen ervaringen mee hebben opgedaan.

  • Prefab leidingwerk
  • Equipment
  • Staal reparatie
  • Walsen
  • Kunstwerken
  • Constructiewerk, platen en strips
  • Beugels en steunen

3 pijlers voor prefabricage dienstverlening

We hopen dat u nu een beter idee heeft van de situaties waarin prefabricage een goede oplossing vormt, alsmede de voordelen van deze manier van werken. Uiteraard bieden we u onze dienstverlening graag aan, maar waarom kiest u dan voor de service van Klip B.V.? Wanneer u uw prefabricage uitdaging bij ons neerlegt kunt u in ieder geval altijd rekenen op de volgende drie pijlers met betrekking tot onze dienstverlening:

1. Snelheid

Wanneer snelheid voor u van belang is, bijvoorbeeld omdat u werkzaam bent in de scheepvaart en uw schip uit moet varen met een gerepareerd onderdeel of nieuwe installatie, doen wij er alles aan om ons hiernaar te schikken. Bij hoge nood of juist twee jaar vooruit gepland zetten we graag alle zeilen bij om kwaliteit te leveren onder tijdsdruk.

2. Flexibiliteit

Onze experts deinzen er niet voor terug om een project anders dan gebruikelijk aan te pakken indien dat het resultaat oplevert dat u nodig is. Dit geldt uiteraard ook voor uitdagingen op het gebied van prefabricage, waardoor u vrijwel ieder project bij ons neer kunt leggen!

3. Meedenken

Heeft u een uitdaging waarvan u nog niet precies weet welke oplossing geschikt is, dan denken we graag met u mee. Onze ervaren ontwerpers en ingenieurs gaan met plezier aan de slag om een geschikte oplossing te zoeken, samen met u!

We staan voor u klaar

Bent u benieuwd naar wat we verder nog voor u kunnen betekenen op het vlak van prefabricatie, of wilt u nog een aantal vragen stellen? Neem dan gerust contact met ons op!