WARMTEWISSELAARS VINDEN IN INSTALLATIE ALTIJD HUN WEG

Warmtewisselaars zijn niet meer weg te denken uit een installatie. Dat is gezien hun functie niet verwonderlijk. Een correcte toepassing van grotere of kleinere warmtewisselaars duidt op een verantwoord installatieontwerp.

In zekere zin is kennis over warmtewisselaars een goede leidraad voor de engineering van een installatie, maar ook voor de assemblage ervan. Warmtewisselaars bieden in hun zeer gevarieerde aanbod bij uitstek het voordeel van een enkel aanspreekadres.

Dat enkele aanspreekadres zou contractor Klip BV graag willen zijn. Het bedrijf denkt in alle opzichten met warmtewisseling vertrouwd te zijn, vanuit een opgebouwde ervaring in tal van industrietakken. In alle sectoren waarbij warmtewisselaars een rol spelen hebben wij een deel van onze klantenkring bediend: van procesindustrie tot offshore, van farmacie tot energieopwekking.

Omdat bij warmtewisseling het gaat om precisie, leveren warmtewisselaars bij uitstek een goede indruk van de expertise van een contractor. Op deze expertise laten wij ons graag aanspreken. Als u zelf eerst een nadere overtuiging van ons kennen en kunnen wenst, dan is een bezoek aan onze website zeker de moeite waard.