SUPERDUPLEX IN INSTALLATIES: ALLEEN DAAR WAAR NODIG

Superduplex is een staalsoort die in installaties en plants vaak terugkomt. Dat is volkomen terecht, uitgaande van de stevigheid en duurzaamheid van dit metaal. Het hoeft echter niet altijd nodig te zijn superduplex toe te passen.

Op basis van ervaring uit het verleden zijn voor leidingwerk verschillende materialen wenselijk: naast RVS zijn dat bijvoorbeeld koolstofstaal en glasvezelversterkte kunststof. Superduplex hoort hier bij.

Welk materiaal ook het meest geschikt is in termen van bedrijfszekerheid, steeds willen de ontwerpers en lassers van Klip BV elk materiaal zo kosteneffectief mogelijk toepassen. Dat geldt ook voor superduplex.

In zekere zin is een dergelijke effectieve toepassing van materialen niet verwonderlijk. Klip wil graag een lerende contractor zijn. Steeds opnieuw verkennen wij mogelijkheden, of het daarbij nu gaat om engineering, efficiënte fabricage of kostendrukkende contracting (onderhoud).

Voor wat het laatste betreft kan superduplex zeker zijn eigen rol spelen. Als u op basis van onze kennis over materialen ook voldoende vertrouwen krijgt in onze engineering- en contractingcapaciteiten, dan is superduplex een mooi aanknopingspunt om nader kennis te maken.