SKIDS ZIJN BEHALVE EEN AMBACHT OOK EEN KUNST

Skids zijn de bouwblokken van een installatie. Ze kunnen elke functie aannemen, van filtratie tot dosering. Hun modulaire opzet maakt ze makkelijk inzetbaar en ook relatief makkelijk vervangbaar.

Skids brengen een hele eigen denkwereld met zich mee. Wanneer is een skid passend, ook qua kosten, en wanneer niet? In het engineeringtraject komt deze vraag aan de orde.

De fabricage van apparaten of process equipment in skids, vraagt niet zozeer andere expertise van een contractor maar wel aanvullende expertise.

Klip BV wil voor skids een engineering- en contractingpartner zijn. Het bedrijf heeft meer dan vijftig jaar ervaring in leidingsystemen en process equipment.

De contractor wil uitgaan van een aantal kernwaarden. ‘Afspraak is afspraak’ hoort bij zakendoen, ‘Vakmanschap door betrokkenheid’ ook. Omdat wij graag een lerende en flexibele organisatie willen zijn, kunnen we juist wijzen op onze ervaring met skids in het (nabije) verleden.

U vindt onze expertise in skids terug in de procesindustrie, de on- en offshore, de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie, de olie- en gassector, de bio- en petrochemie en bij energie/milieutoepassingen. Voor een nadere indruk van deze expertise, verwijzen wij graag naar onze website.