LEIDINGSYSTEMEN ALS BASIS VOOR DE HELE INSTALLATIE

Leidingsystemen van een installatie zijn de levenslijnen die de functionaliteit van elk engineeringproject uitmaken.

Het ene leidingwerk is het andere niet. Wordt het koolstofstaal of roestvaststaal? Is de kunststofoptie beter? Zijn leidingen dikwandig en/of superduplex? De productie van leidingsystemen behoort tot de corebusiness van elke contractor die zichzelf serieus neemt.

Klip BV is op de hoogte van alle lasprocessen en fabricageprocessen als het gaat om leidingsystemen. Leidingwerk is de basis waarop het bedrijf in 1947 is ontstaan. Sindsdien heeft de contractor een brede klantenkring opgebouwd in elke sector waar leidingsystemen een rol spelen: de procesindustrie, de on- en offshore, de voedingsmiddelenindustrie en andere alle andere procesgerichte industrieën.

Het werk van Klip aan leidingwerk is gebaseerd op een aantal vaste uitgangspunten die sinds 1947 gelden. ‘Afspraak is afspraak’ is een kernwaarde, evenals ‘vakmanschap door betrokkenheid’. Ondanks onze ervaring stellen wij ons graag op als een flexibele en lerende organisatie. Als we iets kunnen leren van de toepassingen van leidingsystemen binnen uw organisatie, dan juichen we dit toe.

Leidingsystemen of skidbouw, contracting, engineering of fabricage, steeds zijn we uit op een lange-termijnrelatie. Als u zich daarvan nader wilt overtuigen, klik dan hier.