APPARATENBOUW ALS TWEEDE NATUUR BINNEN ELK GEHEEL

Apparatenbouw binnen de procesindustrie is een vanzelfsprekendheid maar tegelijk ook niet.

Zonder drukvaten, reactors, warmtewisselaars, autoclaven, kolommen, tanks en internals is de procesindustrie niet denkbaar. In een dergelijke opsomming zou men apparatenbouw eventueel kunnen opvatten als een verzameling standaardproducten. Maar zodra het gaat om skids en andere specifieke modules, is apparatenbouw in ieder geval precies dat: specifiek.

Specifieke apparaten vereisen specifieke kennis. Klip BV wil dergelijke kennis op verschillende manieren aanwenden. Het bedrijf heeft een lange historie met alle apparaten die in een leidingsysteem worden opgenomen. Apparatenbouw is voor Klip ook skidbouw. Door deze brede expertise kan het bedrijf elke module binnen de apparatenbouw tot een goed einde brengen.

Klip doet dat sinds 1947 in een brede opvatting van procesindustrie: olie- en gassector, bio- en petrochemie, voeding en farmacie, energie en milieu en on- en offshore. In al deze sectoren past apparatenbouw. In al deze sectoren past ook ons bedrijf.

Hoewel wij u graag onze expertise aantonen, willen wij ook graag een flexibele en lerende contractor zijn die van u als klant ook expertise verneemt die we desgewenst in onze engineering kunnen verwerken.

Als u geïnteresseerd bent in onze apparatenbouw of bijvoorbeeld ons leidingwerk, pijpleidingwerk, in ontwerpen en/of produceren en/of contracting (onderhoud), dan zijn wij graag potentiële partner.