Voeding en farmaceutische industrie

Voedings- en farmaceutische industrie services

De voedingsmiddelenindustrie één van de grootste industrieën van Nederland. Daaruit voortkomend is ook de farmaceutische industrie een belangrijke factor geworden binnen de procesindustrie. Hierbij denken wij niet alleen aan verpakte geneesmiddelen maar ook aan research & development, een belangrijk onderdeel van de farmacie. Zodoende dekt deze tak groot een deel van de dienstverlening van Klip B.V. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden op dit vlak, dus lees vooral verder! 

De kracht van onze dienstverlening 

Bij Klip B.V. begrijpen we goed hoe belangrijk de doorloop van uw proces is. Daarom is onze flexibiliteit een speerpunt van onze dienstverlening. Wilt u ’s nachts stops uitvoeren of heeft u een urgente issue? Op ieder uur van de dag kunt u erop rekenen dat we u met raad en daad bijstaan.

De belangrijkste activiteiten onder één dak

Onze klanten komen uit een veelvoud van verschillende industrieën. Allen profiteren zij van dezelfde voordelen, namelijk het feit dat wij bij Klip de belangrijkste activiteiten onder één dak aanbieden. Op die manier proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. U kunt zo uw projecten en uitdagingen bij een enkele partij neerleggen die beschikt over alle expertises die benodigd zijn. Onze activiteiten binnen de voedings- en farmaceutische industrie vindt u hieronder: 

  • Apparatenbouw: Ongeacht met welke stoffen u werkt, we ontwerpen en ontwikkelen uw apparaten precies volgens de eisen en wensen die u hieraan stelt. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare installatie die rechtstreeks in uw productiesysteem geplaatst kan worden, desgewenst met een skid.
  • Orbitaal lassen: Met deze semiautomatische lasmethode worden pijpen op zo’n manier dichtgelast dat er aan de binnenkant een minimale doorlassing ontstaat. Dit zorgt ervoor dat er geen ophoping van resten plaatsvindt. Dit is in de voedingsindustrie van groot belang vanwege de hygiëne en daarom uiteraard opgenomen in ons dienstenpakket.  
  • Piping: Niet alleen de apparaten zelf maar ook de piping moet van uitmuntende kwaliteit zijn. Hiervoor heeft Klip uiteraard de benodigde kennis en ervaring in huis. U kunt op ons rekenen voor losse delen en volledige piping systemen.   
  • Montage: Voor de installatie en montage van nieuwe of gereviseerde onderdelen hoeft u niet op zoek naar een nieuwe dienstverlener. Ons team van ervaren monteurs kan ook deze klussen volledig naar wens uitvoeren.
  • Reparaties, onderhoud en stops: Loopt u tegen problemen aan, is er onderhoud benodigd of wenst u zo effectief mogelijk een stop uit te voeren? Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar om dergelijke uitdaging op én aan te pakken! U kunt ons dus ook inzetten voor het industrieel onderhoudt binnen de voeding en farmaceutische industrie.
  • Contracting: Bij onze contracting diensten staan maatwerk en aandacht hoog in het vaandel. Indien u een contractor binnen de  voeding en farmaceutische industrie zoekt, dan raden we een partij aan die altijd voor u klaar staat. Wij stellen ons graag op als de proactieve partner die met u meedenkt.

Certificeringen en normen 

We beschikken over alle certificeringen die u bij onze dienstverlening mag verwachten. Daarnaast zijn we ook altijd in staat om ons aan te passen aan de specifieke normen, eisen, wensen en certificeringen die binnen de voedingsmiddelenindustrie of farmaceutische industrie voor u van toepassing zijn.  

Kunnen we u helpen?  

Zou u graag gebruik willen maken van onze gecombineerde dienstverlening, of juist een deel daarvan? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en staan klaar om uw uitdagingen samen op te pakken. Wij zijn breed inzetbaar binnen allerlei markten.