Scheepvaart

Leidingwerk voor uw schip nodig? Dat en meer is geen enkel probleem voor Klip. Voor verschillende industrieën en branches staan wij altijd voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan de process industrie, de bio- en petrochemie en de olie- en gassector. Daarnaast staat Klip ook klaar voor allerlei uitdagingen in de scheepvaart, van leidingwerk tot prefabricatie en specifieke klussen op maat. Daar vertellen we u graag meer over.

Onze kracht: Snel en adequaat

Als specialist op het gebied van prefabricatie, installatie en onderhoud van leidingwerk en equipment begrijpen we wat voor onze klanten belangrijk vinden. Met tientallen jaren ervaring in het leveren van apparaten, proces equipment, skids en modules voor verschillende sectoren en industrieën stellen we ons dan ook graag flexibel op. Met name voor de scheepvaart is het van belang dat u kunt rekenen op snelle én adequate service. Schepen leggen logischerwijs vaak maar kort aan en vertrekken binnen enkele dagen weer, waardoor projecten zowel snel als adequaat uitgevoerd moeten worden. Dit staat voor ons, zeker met betrekking tot onze klanten uit de scheepvaart, dan ook altijd op de eerste plaats.

Onze diensten binnen de scheepvaart

Voor projecten binnen de scheepvaartsector lopen de vragen zeer uiteen, net zoals dat bij andere industrieën en branches het geval is. Toch zijn er enkele zaken die vaker terugkomen dan anderen, waardoor we hier extra goed bij in kunnen schatten hoe we voor u het beste te werk kunnen gaan. Hieronder zijn daar enkele voorbeelden van weergegeven.

Prefabricatie

Indien er op een schip behoefte is aan een nieuwe installatie biedt de prefabricatie methode vaak een goede uitkomst. Bij deze werkwijze wordt het apparaat of onderdeel in onze werkplaats volledig ontworpen en geproduceerd, waarna het direct op het schip geïnstalleerd kan worden. Dit betekent dat het mogelijk wordt om gedurende de korte tijd dat het schip aan wal is een volledige installatie of juist een deel daarvan te vervangen of aan te passen.

Leidingwerk en piping

Piping en leidingwerk kunnen wij zowel volgens de bovengenoemde prefab methode als op locatie verzorgen. Dit doen wij altijd op basis van de hoogste eisen met betrekking tot bijvoorbeeld de lasnaden van de leidingen. Met vrijwel ieder type materiaal kunnen wij uit de voeten, waardoor u altijd op ons kunt vertrouwen met betrekking tot uw vragen op het gebied van piping en leidingwerk in de scheepvaart.

DNV-GL certificaat

Klip B.V. beschikt over het DNV-GL certificaat voor de scheepvaart. Vanuit deze keuringsinstantie, gereguleerd vanuit de overheid, zijn onze werkwijzen en methoden gekeurd. Onze gehele manier van werken is dus volgens de hoogste norm. Dit vormt een extra zekerheid met betrekking tot de kwaliteit die Klip levert aan haar klanten uit de scheepvaart.

Schepen waarop Klip uit de voeten kan

Om u een goed beeld te geven van de verschillende schepen waarop wij voor u kunnen werken, hebben wij deze hieronder voor u opgesomd.

  • FPSO platformen
  • Baggerschepen
  • Vistrawlers
  • containerschepen
  • Pijpenleggers
  • Pontons
  • Kraaneilanden
  • Boorplatforms

De breedste dienstverlener die altijd voor u klaar staat

Onze klanten waarderen ons vanwege onze flexibele houding, snelle service, adequate oplossingen, jarenlange ervaring en vooral uitgebreide advies bij uiteenlopende projecten. Zo leveren wij ook contracting en engineering dienstverlening op basis van korte lijnen, waardoor geen enkel project te groot is. Bent u dus op zoek naar een specifieke dienstverlening die u op deze pagina nog niet heeft teruggevonden? Vraag ons hier dan gerust naar. De kans is namelijk groot dat we u kunnen helpen en, mocht dat niet het geval zijn, dan hoort u dit uiteraard ook van ons!

piping-laswerk-klip