Olie- en gassector services

Bij Klip zijn we er trots op dat we onze klanten in een veelvoud van verschillende industrieën van dienst kunnen zijn. Eén daarvan is de gas- en oliesector. Deze branche staat al langere tijd onder druk vanuit verschillende hoeken. Zo speelt uiteraard de alsmaar stijgende vraag naar energie, politieke onzekerheid en de energietransitie. Dit maakt het voor bedrijven in deze sectoren een grote uitdaging om de juiste strategische keuzes te maken.

Gelukkig kunnen bedrijven in deze sector rekenen op Klip wanneer het gaat om onze dienstverlening, zodat hier in ieder geval geen zorg over hoeft te bestaan! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, dus lees snel door.

Olie en gas industrie: Onze toegevoegde waarde

Ook binnen de oliesector en gassector staan we voor onze klanten klaar met een breed pallet aan technische dienstverlening. U vindt onze specialiteiten hieronder.

  • Bouw van apparaten;
  • Piping;
  • Monteren;
  • Repareren, onderhouden en stops;
  • Contractor.

Bouw van apparaten

Specifiek door onze engineers ontworpen apparaten die volledig voldoen aan de door u opgegeven specificaties, eisen en wensen. We bouwen deze in eigen huis, eventueel op een skid, waardoor u ze na oplevering direct in gebruik kunt nemen.

Piping

Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel. Klip snapt dan ook als geen ander dat de piping van uw installaties en apparaten minstens net zo belangrijk is als die onderdelen zelf. Onze ervaren medewerkers kunnen dan ook de piping verzorgen voor alle gewenste doeleinden.

Monteren

Leveren we bij u piping of een skid en wilt u ook het monteren hiervan uit handen geven? Dan pakken we dit netjes voor u op, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kernwerkzaamheden.

Repareren, onderhouden en stops

Onderhoud, controles, reparaties en (geplande) stops zijn cruciale hindernissen voor een soepel proces. Deze werkzaamheden kunnen we voor u uit handen nemen en op ieder gewenst moment uitvoeren. Hiervoor hebben wij 24 uur per dag een serviceteam beschikbaar.

Contractor

Zou u graag volledige contracting diensten uitbesteden? Dan is Klip de juiste partner. We gaan de samenwerking met u aan en denken met u mee. Zo creëren we samen een succesvol project.

Dé aspecten van onze werkwijze

We benoemden al even ons serviceteam dat ook voor onze klanten in de oliesector en gassector 24 uur per dag klaar staat. Deze komt voort uit onze kernwaarden: flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het is in uw branche belangrijk om te kunnen rekenen op uw partners en leveranciers. Dit is voor ons vanzelfsprekend. U mag dan ook altijd rekenen op een flexibele instelling en een betrouwbaar resultaat.

De belofte waarmaken: veilig werken

Betrouwbaarheid gaat verder dan alleen de resultaten. Binnen de oliesector en gassector dient veiligheid op de eerste plek te staan. Voor uw medewerkers, uw processen en de omgeving in het algemeen. Klip opereert daarom altijd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en normen.

Dienstverlening binnen de olie- en gassector

Bent u op zoek naar een partij met gecombineerde dienstverlening die uw projecten uit handen kan nemen? We gaan graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op en stel gerust uw vragen, deze beantwoorden wij met plezier!