Biochemie en Petrochemie services

Onze aanbod van industriële dienstverlening zorgt ervoor dat wij in veel verschillende branches en sectoren actief zijn. Zo hebben we onder anderen al veel mooie projecten uitgevoerd binnen de bio- en petrochemische industrie. De specifieke eisen die hierbinnen relevant zijn betekenen voor Klip dus niets nieuws onder de zon. We vertellen u graag meer over de manier waarop we bijvoorbeeld in de biochemie en petrochemie contracting te werk gaan met onze diverse dienstverlening en secure aanpak.

Petrochemie services & dienstverleningen

Uiteraard kunt u ook binnen deze branche rekenen op onze gecombineerde diensten. Deze zetten we in om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Het is logischerwijs prettig wanneer zij een project bij slechts een enkele partij neer hoeven te leggen, omdat die alle expertise in huis heeft. Klip stelt zich graag op als die flexibele partij en biedt onder anderen de volgende dienstverlening in de biochemische- en petrochemische industrie:

  • Apparatenbouw;
  • Piping;
  • Montage;
  • Reparaties, onderhoud en stops;
  • Contracting.

Appartenbouw

Of u nu een apparaat zoekt van P265GH, 316L/1.4404 of SuperDuplex, we ontwerpen en ontwikkelen uw apparaten precies volgens de eisen en wensen die u en de wetgegeving hieraan stelt. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare installatie die rechtstreeks in uw productiesysteem geplaatst kan worden, desgewenst met een skid.

Piping

Om te voldoen aan de bovengenoemde eisen moeten niet alleen de apparaten maar ook de piping van uitmuntende kwaliteit zijn. Hiervoor heeft Klip ook de benodigde kennis en ervaring in huis. U kunt op ons rekenen voor de volledige piping systemen inclusief eventuele appendages, tracing en isolatie.

Montage

Voor de installatie en montage van nieuwe of gereviseerde onderdelen hoeft u niet op zoek naar een nieuwe dienstverlener. Ons team van ervaren monteurs kan ook deze klussen volledig naar wens uitvoeren.

Reparaties, onderhoud en stops

Loopt u tegen problemen aan, is er onderhoud benodigd of wenst u zo effectief mogelijk een stop uit te voeren? Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar om dergelijke uitdaging op én aan te pakken!

Contracting

Bij onze bio- en petrochemie contracting diensten staan maatwerk en aandacht hoog in het vaandel. Indien u graag een samenwerking aan wilt gaan met een partij die altijd voor u klaar staat, dan stellen wij ons graag op als proactieve partner die met u meedenkt.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Eén van onze sterkste punten is een combinatie van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Zo komen we in de vroege ochtend of late nacht met dezelfde energie uw uitdagingen oplossen. Heeft u een lekkage, ontstaat er een probleem of wenst u op een nachtelijk tijdstip onderhoud uit te voeren? We staan altijd voor u klaar.

De juiste certificeringen

Binnen de bio- en petrochemische industrie is het belangrijk dat u kunt rekenen op de juiste certificeringen. Zo beschikken onze medewerkers onder anderen over de VCA-Petrochemie. Deze certificering heeft de strengste eisen binnen VCA, hoewel dit bij Klip slechts de basis vormt van onze werkwijze. Waar nodig gaan we een stapje verder dan de VCA vraagt om ten alle tijden de veiligheid van zowel uw installatie en medewerkers als ons eigen personeel te garanderen.

Dienstverlening binnen de chemische industrie

Indien u actief bent binnen de petro- of biochemische industrie actief bent en zoekt naar een betrouwbare, flexibele dienstverlener, dan staan we uiteraard voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op, ook indien u nog vragen heeft, dan helpen we u graag verder!