Leidingwerk RVS

Met de brede kennis en jarenlange ervaring van de professionals van Klip B.V. zijn we inzetbaar voor verschillende leidingsystemen! Van losse pijpstukken tot het fabriceren van leidingwerk voor een volledige fabriek: we grijpen iedere uitdaging met beide handen aan. We zijn gespecialiseerd in leidingwerk van koolstofstaal en roestvaststaal (RVS). Lees onderstaand meer over ons RVS leidingwerk.

Maatwerk RVS leidingwerk

Als expert op het gebied van RVS leidingwerk hebben we een speciale werkplaats waar onze professionals aan de slag gaan met uiteenlopende vraagstukken. Met kennis van diverse materiaalsoorten weten onze gekwalificeerde lassers precies welke lasprocessen het meest geschikt zijn. Het resultaat van onze vakmanschap leidt ertoe dat het eindproduct in een uitstekende staat is. Met een korte montagetijd en lage kosten is Klip B.V. dé perfecte partner op het gebied van leidingvraagstukken. Meer weten? Ontdek onze werkwijze!

Werkwijze

Om het gewenste eindproduct te leveren, werken onze professionals aan de hand van een vaste werkwijze.

Ontwerp en specificatie

Om het gewenste leidingwerk te realiseren, is het ten eerste van belang om een grondige analyse uit te voeren. We kijken wat de benodigde afmetingen, temperatuur- en drukvereisten zijn en bepalen welke regelgeving belangrijk is. De uitwerking van RVS leidingwerk wordt nauwkeurig gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, budget en situatie van de eindgebruiker.

Materiaalselectie en fabricage

Wanneer de eerste analyse is afgerond, worden de gewenste RVS onderdelen geselecteerd. Hierbij kijken we vooral naar de omgeving en vereisten. Vervolgens wordt het leidingwerk gefabriceerd op de gewenste manier. Dit kan door snijden, lassen, buigen of assembleren. Bij Klip B.V. gebruiken we de meest moderne technieken om een nauwkeurig eindproduct te realiseren.

Lassen en inspectie

Het lassen van het leidingwerk is een belangrijke stap in het proces. Onze lassers voeren dit zorgvuldig uit volgens de procedures en normen. In het algemeen passen we TIG-lassen toe, zodat het beste resultaat bereikt wordt. In overleg zijn andere lasmethodes ook mogelijk. Na het lassen wordt het RVS leidingwerk grondig geïnspecteerd. Eventuele gebreken worden direct verholpen.

Oppervlaktebehandeling en afwerking

Indien gewenst wordt er een oppervlaktebehandeling uitgevoerd. Dit doen we door middel van beitsen en passiveren, waardoor de corrosiebestendigheid van RVS verbeterd wordt. Tegelijkertijd worden verontreinigingen verwijderd.

Installatie en testen

Tenslotte wordt het leidingwerk geplaatst volgens de specificaties en aangeleverde tekeningen. Hierbij houden onze professionals rekening met ondersteuningen, thermische uitzetting en contractie. Wanneer het RVS leidingwerk geïnstalleerd is, voeren we uitgebreide tests door. Zo achterhalen we direct of de functionaliteit op orde is.

Leidingwerk uitbesteden? Klip B.V. staat voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in ons leidingwerk of heeft u nog specifieke vragen over onze werkwijze? Laat het ons weten! Met ervaring in verschillende markten zoals energie en milieu, farmacie én de volledige proces industrie, zijn onze professionals in staat om u een passende oplossing aan te bieden. In overleg met onze opdrachtgevers creëren we een plan dat aansluit op de situatie. We overleggen welk lasproces gewenst is en op welke termijn u het eindproduct wenst te ontvangen, dit kan van RVS tot warmtepomp leidingwerk zijn.. Zo garanderen we u een uitstekende service en een hoge kwaliteit leidingwerk! Meer weten? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)180 452188 of het contactformulier op onze website.

Mechanical Engineering