Industrieel lassen

De professionals van Klip B.V. zijn zeer ervaren wanneer het gaat om industriële laswerkzaamheden zoals oplassen, TIG lassen, MIG/MAG lassen, STT lassen en OP lassen. Zodoende zijn er weinig materialen waarmee we niet uit de voeten kunnen, vindt u uiteraard de verschillende lastechnieken onder één dak en bieden we eventueel ook laswerkzaamheden op locatie aan (binnen- en buitenland). Vanuit jarenlange ervaring en een team van gedreven lassers bieden we deze dienstverlening aan. We vertellen u dan ook graag meer over onze laswerkzaamheden in de industrie, dus lees vooral door!

Alle gangbare én exotische materialen

Onze lassers zijn in staat om met een veelvoud aan verschillende materialen om te gaan. Daar komen uiteraard de nodige certificeringen en kwalificaties bij kijken. Dit betreft zowel alle gangbare materialen als de meer exotische metalen. Ter illustratie is hieronder een greep uit de materialen weergegeven waarmee we voor u uit de voeten kunnen.

Betreft uw vraag een materiaal waarvan u twijfelt of wij hiermee kunnen werken? U kunt dit altijd aan ons vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

De mogelijkheden van onze laswerkzaamheden

Zoals u waarschijnlijk weet zijn er allerlei soorten technieken en methoden wanneer het om industriële laswerkzaamheden gaat. Om u een beeld te geven van onze dienstverlening met betrekking tot industrieel lassen is hieronder een opsomming gemaakt van de mogelijkheden.

Op-lassen

Wanneer uw waardevolle onderdelen zoals pompen of aandrijfassen slijtage ondervinden kan het nodig zijn om deze te herstellen. We kunnen dergelijke op-las werkzaamheden uitvoeren zodat uw apparatuur weer als nieuw wordt.

TIG lassen

Bij deze vorm van lassen ontstaat een zeer hoge laskwaliteit. Het toevoegmateriaal wordt met de hand bijgebracht, waardoor er continu twee handen nodig zijn bij deze TIG-lasmethode.

MIG/MAG lassen

In tegenstelling tot de TIG las wordt er bij MIG/MAG lassen juist mechanisch een lasdraad aangevoerd die zowel als elektrode als toevoegmateriaal dient.

STT lassen

Een type las dat veel wordt toegepast bij prefabricage van leidingwerk is de STT las. Veelal dient deze als grondlaag.

OP lassen

Bij deze techniek wordt er onder poeder gelast, waar het logischerwijs ook zijn naam aan dankt. Het poeder kan verschillende functies hebben die in bepaalde situaties een betere las opleveren.

Clean room

Voor sommige lasprojecten is het belangrijk dat deze in een zogeheten clean room worden uitgevoerd. In de clean room is er geen stof of andere vorm van vervuiling van de las mogelijk, wat bij bepaalde projecten en materialen erg belangrijk is.

Hoe Klip u helpt

Bij Klip onderscheiden we ons door altijd een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te garanderen in combinatie met een vaak belangrijk stukje flexibiliteit. Dat houdt in dat we uw projecten, wanneer nodig, zowel zorgvuldig als snel kunnen uitvoeren. Deze verkortte doorlooptijden wanneer dit voor het project van groot belang is, dat is wat wij onder flexibiliteit verstaan. We voegen ons op die manier graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat u uw doelstellingen kunt behalen! Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van contracting maar ook productiewerkzaamheden.

Industriële lassers nodig?

Het is belangrijk dat u kunt rekenen op een partij die met u meedenkt. Of u nu laswerkzaamheden op locatie nodig heeft of zoekt naar een wat minder gangbare laskwalificatie, we zijn u uiteraard graag van dienst. We stellen ons op als partner en adviseren u alsof het om onze eigen bedrijfsvoering zou gaan. Zo krijgt u een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig advies. U kunt rekenen op een vast aanspreekpunt en heldere communicatie. Bent u dus op zoek naar een partij die u kan helpen met industriële laswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en voorzien u met plezier van uitgebreid advies!

industrieel-lassen
lasser